0

Sraženiny v omáčce

Sraženiny nebo-li lidově řečeno hrudky v omáčce se smetanou nebo v polévce Vám jednoduše rozpustí špetka prášku do pečiva. Je ale nutné prášek do pokrmu rozmíchat okamžitě a během varu.
Tipy a triky YouCook: Sražená omáčka
Správné solení
Jak správně solit, aby byl požadovaný výsledek stopro zaručen?
Cibule vs. předsmažená cibulka
Zkrať si výrazně čas u plotny a ušetři peníze za energii.
Zakalený vývar
Zakalil se Vám při vaření hovězí nebo kuřecí vývar? No problem.
Sous Vide
Pokud si i vy chcete pochutnat na vždy čerstvém, dokonalém jídle, které si zachová svůj tvar, barvu i živiny, vyzkoušejte přípravu sous vide.
Jednoduché obalování
Řízky a vše obalované ve zrychlené a neméně chutné formě.
Krájení zeleniny
Krájejte zeleninu jako mazáci kuchyně. Nejenom, že bude jídlo lépe vypadat, ale bude také lépe chutnat.
Krájení nití
Zapomeňte na nože. Efektivní krájení našich babiček je stále nepřekonáno.
Váhy bez váhy
U nás gramy nenajdete, ale kdyby přeci jen, kolik je množství větší než malé.
Tapenáda
Nejčastěji ve formě pasty z jižních surovin.
Test čerstvosti vajíček
Je libo pulce nebo vejce?
Přesolená polévka
Upadla Vám slánka do polévky? Starý trik našich babiček Vám pomůže.
Křehké hovězí
Jednoduchý fígl, jak se vyhnout žvýkavé podrážce.
Krátké těstoviny
Vyznáte se v rozdělení krátkých těstovin? Je jich opravdu hodně.
Šťáva z citrusů
Pro pár kapek z citrónu, které jsou součástí mnoha receptů a kterými dochutíte a provoníme své jídlo, není třeba citron krájet a mačkat.
Dlouhé těstoviny
Jednoduchý přehled dlouhých těstovin dle italských a českých názvů.
Loupání brambor bez námahy
Loupání brambor je otravná disciplína. Brambory ale nemusíte pracně loupat.
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Polévkové těstoviny
Jednoduchý přehled polévkových a ostatních těstovin včetně jejich využití.
načítání dalších tipů a triků