0

Hovězí, královna masa

Třetí nejčastěji používané maso v českých kuchyních se dělí na přední a zadní část. Zatímco přední hovězí maso tvoří menší a tučnější svaly, zadní hovězí zahrnuje větší a libovější části, kterým postačuje kratší tepelná úprava. Hovězího masa se v Česku průměrně zkonzumuje 10 kg na osobu.

Recepty YouCook z hovězího masa
Druh
Filtr doby
Filtr náročnosti
Filtr určení
Filtr příležitosti
Cenový rozsah
Filtr specifika
Filtr chutí
FILTR HashTag
Recept YouCook Staročeská husa
Staročeská husa
Klasika na sváteční tabuli nebo prostě na neděli.

5

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Rajčatový salát
Rajčatový salát
Řádně pikantní rajčatový salát postaví na nohy.

7

Recept YouCook Mačkané brambory se slaninou
Mačkané brambory se slaninou
Pořádný brambory pro pořádný chlapáky.

6

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Koblihové uzlíky
Koblihové uzlíky
Speciální masopustní koblikové uzle s rumovým nádechem.

10

Recept do práce
Recept YouCook Jogurtové vdolky
Jogurtové vdolky
Parádní vdolečky pro mlsné jazýčky.

6

Recept YouCook Butter chicken
Butter chicken
Originální máslové kuře plné voňavého koření.

13

Recept YouCook Balkánská pomazánka
Balkánská pomazánka
Ideální pro fanoušky slaného sýru z jihu.

6

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Domácí granola
Domácí granola
Kdo chce zdravý býti, granolu musí jísti.

8

Recept do práce
Recept YouCook Pomazánka z červené řepy
Pomazánka z červené řepy
Barevně zajímavá, zdravá pomazánka nejenom na party.

8

Recept na levné jídlo
Recept YouCook Celerová pomazánka
Celerová pomazánka
Nevypadá na to, ale je vynikající.

5

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Boršč
Boršč
Poctivá česká verze klasiky z východu, která Vás zaručeně zasytí.

17

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Rozstřelený španělský ptáček
Rozstřelený španělský ptáček
Takoví pěkní španělští fóglsoni z drátu sestřelení zřejmě pomocí AK-47.

14

načítání dalších receptů