0

Neodpadávající strouhanka

Při obalování v trojobalu rozšlehej do vajíčka několik kapek oleje. Strouhanka pak bude na pokrmu lépe držet. Využít můžeš jakýkoliv potravinářský olej.
Tipy a triky YouCook: Neodpadávající strouhanka
Krájení nití
Zapomeňte na nože. Efektivní krájení našich babiček je stále nepřekonáno.
Sraženiny v omáčce
Hrudky v omáčce se smetanou nebo v polévce Vám jednoduše rozpustí prášek do pečiva.
Druhy rýže
Krájení masa
Běžné i velmi tenké plátky masa se krájí rychle a stejnoměrně pomocí jednoduchého triku.
Neodpadávající strouhanka
Asi všichni známe, jak působí strouhanka odpadlá o řízku. Dá se tomu ale jednoduše vyhnout.
Cibule vs. předsmažená cibulka
Zkrať si výrazně čas u plotny a ušetři peníze za energii.
Správné solení
Jak správně solit, aby byl požadovaný výsledek stopro zaručen?
Krátké těstoviny
Vyznáte se v rozdělení krátkých těstovin? Je jich opravdu hodně.
Loupání brambor bez námahy
Loupání brambor je otravná disciplína. Brambory ale nemusíte pracně loupat.
Jednoduché obalování
Řízky a vše obalované ve zrychlené a neméně chutné formě.
Dlouhé těstoviny
Jednoduchý přehled dlouhých těstovin dle italských a českých názvů.
Tapenáda
Nejčastěji ve formě pasty z jižních surovin.
Skořápka v jídle
Skořápka klouže a klouže, co? Jednoduchý trik tiušetří psychické problémy.
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Jak nepřipálit mléko
Vypadá to jako velký problém, přitom triky je naprosto jednoduchý.
Krájení zeleniny
Krájejte zeleninu jako mazáci kuchyně. Nejenom, že bude jídlo lépe vypadat, ale bude také lépe chutnat.
Loupání česneku
Nejrychleji a nejefektivněji oloupete česnek tak, jak to dělají profesionálové.
Připálená omáčka
I připálená omáčka se dá vyřešit jinak, než vylitím do záchodu.
načítání dalších tipů a triků