0

Křehké hovězí

Co takhle hovězí maso křehké jako z asijské kuchyně? Když hovězímu moc nevěříš, že z něj bude luxusní steak, stačí jednoduchý trik. Plátky hovězího zlehka rovnoměrně posypej jedlou sodou z obou stran a nech půl hodiny odstát. Pak sodu spláchni vodou, maso pořádně vysuš a připrav ho na minutku.
Trik YouCook na křehké hovězí maso
Sraženiny v omáčce
Hrudky v omáčce se smetanou nebo v polévce Vám jednoduše rozpustí prášek do pečiva.
Krátké těstoviny
Vyznáte se v rozdělení krátkých těstovin? Je jich opravdu hodně.
Neodpadávající strouhanka
Asi všichni známe, jak působí strouhanka odpadlá o řízku. Dá se tomu ale jednoduše vyhnout.
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Jak nepřipálit mléko
Vypadá to jako velký problém, přitom triky je naprosto jednoduchý.
Jedlá soda
Malý zázrak v kuchyni se jmenuje jedlá soda. Díky ní nám vařená zelenina nevybledne, luštěniny se rychleji uvaří a vejce se snáz oloupou.
Tapenáda
Nejčastěji ve formě pasty z jižních surovin.
Test čerstvosti vajíček
Je libo pulce nebo vejce?
Polévkové těstoviny
Jednoduchý přehled polévkových a ostatních těstovin včetně jejich využití.
Krájení masa
Běžné i velmi tenké plátky masa se krájí rychle a stejnoměrně pomocí jednoduchého triku.
Druhy rýže
Skořápka v jídle
Skořápka klouže a klouže, co? Jednoduchý trik tiušetří psychické problémy.
Váhy bez váhy
U nás gramy nenajdete, ale kdyby přeci jen, kolik je množství větší než malé.
Křehké hovězí
Jednoduchý fígl, jak se vyhnout žvýkavé podrážce.
Krájení zeleniny
Krájejte zeleninu jako mazáci kuchyně. Nejenom, že bude jídlo lépe vypadat, ale bude také lépe chutnat.
Cibule vs. předsmažená cibulka
Zkrať si výrazně čas u plotny a ušetři peníze za energii.
Zakalený vývar
Zakalil se Vám při vaření hovězí nebo kuřecí vývar? No problem.
Vejce bez prasklin
Během vaření vajec se občas stane, že vajíčka popraskají a bílek se pak dere ven. Při tom se tomu dá jednoduše předejít.
načítání dalších tipů a triků