0

Křehké hovězí

Co takhle hovězí maso křehké jako z asijské kuchyně? Když hovězímu moc nevěříš, že z něj bude luxusní steak, stačí jednoduchý trik. Plátky hovězího zlehka rovnoměrně posypej jedlou sodou z obou stran a nech půl hodiny odstát. Pak sodu spláchni vodou, maso pořádně vysuš a připrav ho na minutku.
Trik YouCook na křehké hovězí maso
Dlouhé těstoviny
Jednoduchý přehled dlouhých těstovin dle italských a českých názvů.
Loupání brambor bez námahy
Loupání brambor je otravná disciplína. Brambory ale nemusíte pracně loupat.
Jak nepřipálit mléko
Vypadá to jako velký problém, přitom triky je naprosto jednoduchý.
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Přesolená polévka
Upadla Vám slánka do polévky? Starý trik našich babiček Vám pomůže.
Krátké těstoviny
Vyznáte se v rozdělení krátkých těstovin? Je jich opravdu hodně.
Křehké hovězí
Jednoduchý fígl, jak se vyhnout žvýkavé podrážce.
Jednoduché obalování
Řízky a vše obalované ve zrychlené a neméně chutné formě.
Polévkové těstoviny
Jednoduchý přehled polévkových a ostatních těstovin včetně jejich využití.
Váhy bez váhy
U nás gramy nenajdete, ale kdyby přeci jen, kolik je množství větší než malé.
Správné solení
Jak správně solit, aby byl požadovaný výsledek stopro zaručen?
Krájení nití
Zapomeňte na nože. Efektivní krájení našich babiček je stále nepřekonáno.
Loupání česneku
Nejrychleji a nejefektivněji oloupete česnek tak, jak to dělají profesionálové.
Vejce bez prasklin
Během vaření vajec se občas stane, že vajíčka popraskají a bílek se pak dere ven. Při tom se tomu dá jednoduše předejít.
Tapenáda
Nejčastěji ve formě pasty z jižních surovin.
Druhy rýže
Krájení zeleniny
Krájejte zeleninu jako mazáci kuchyně. Nejenom, že bude jídlo lépe vypadat, ale bude také lépe chutnat.
Test čerstvosti vajíček
Je libo pulce nebo vejce?
načítání dalších tipů a triků