S předsmaženou cibulkou odpadá loupání a krájení cibule, smažení na pánvi, ale především čas, po který musíte mít puštěný ten drahou energii žeroucí sporák. Pořízením smažené cibulky ušetříte minimálně 10 minut na každém receptu, kde je základem cibule. Ušetříte za olej, za mytí. Zkrátka i při ceně kolem 50 korun za 250 g předsmažené cibulky je jasné, co je lepší.
Nemluvě o tom, že je okamžitě k dispozici a vy se tak můžete soustředit na vaření, na správnou chuť a nezabývat se zdlouhavou a zbytečnou námahou. Jak už to bývá i u předsmažené cibulky najdeme rozdíly v kvalitě. Dokonce některá je dost cítit rybím tukem. Mezi mnoha osvědčenými je třeba i výhodné velké balení jednoho nábytkářského řetezce. Pokud jí nechcete kupovat a chcete mít tu vlastní, recept na smaženou vídeňskou cibulku naleznete zde.