0

Cibule vs. předsmažená cibulka

V našich receptech velmi často využíváme přesmažené cibulky. Jaký je rozdíl cibule vs. předsmažená cibulka? A proč ji tak rádi používáme? Důvod je jednoduchý. Předsmažená cibulka jednoznačně šetří čas, práci, nervy a peníze za elektrickou energii.
Tipy a triky You Cook: Cibule nebo přesmažená cibulka

S předsmaženou cibulkou odpadá loupání a krájení cibule, smažení na pánvi, ale především čas, po který musíte mít puštěný ten drahou energii žeroucí sporák. Pořízením smažené cibulky ušetříte minimálně 10 minut na každém receptu, kde je základem cibule. Ušetříte za olej, za mytí. Zkrátka i při ceně kolem 50 korun za 250 g předsmažené cibulky je jasné, co je lepší.

Nemluvě o tom, že je okamžitě k dispozici a vy se tak můžete soustředit na vaření, na správnou chuť a nezabývat se zdlouhavou a zbytečnou námahou. Jak už to bývá i u předsmažené cibulky najdeme rozdíly v kvalitě. Dokonce některá je dost cítit rybím tukem. Mezi mnoha osvědčenými je třeba i výhodné velké balení jednoho nábytkářského řetezce. Pokud jí nechcete kupovat a chcete mít tu vlastní, recept na smaženou vídeňskou cibulku naleznete zde.

Dlouhé těstoviny
Jednoduchý přehled dlouhých těstovin dle italských a českých názvů.
Polévkové těstoviny
Jednoduchý přehled polévkových a ostatních těstovin včetně jejich využití.
Přesolená polévka
Upadla Vám slánka do polévky? Starý trik našich babiček Vám pomůže.
Šťáva z citrusů
Pro pár kapek z citrónu, které jsou součástí mnoha receptů a kterými dochutíte a provoníme své jídlo, není třeba citron krájet a mačkat.
Krájení nití
Zapomeňte na nože. Efektivní krájení našich babiček je stále nepřekonáno.
Cibule vs. předsmažená cibulka
Zkrať si výrazně čas u plotny a ušetři peníze za energii.
Správné solení
Jak správně solit, aby byl požadovaný výsledek stopro zaručen?
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Neodpadávající strouhanka
Asi všichni známe, jak působí strouhanka odpadlá o řízku. Dá se tomu ale jednoduše vyhnout.
Test čerstvosti vajíček
Je libo pulce nebo vejce?
Jedlá soda
Malý zázrak v kuchyni se jmenuje jedlá soda. Díky ní nám vařená zelenina nevybledne, luštěniny se rychleji uvaří a vejce se snáz oloupou.
Krájení masa
Běžné i velmi tenké plátky masa se krájí rychle a stejnoměrně pomocí jednoduchého triku.
Jednoduché obalování
Řízky a vše obalované ve zrychlené a neméně chutné formě.
Druhy rýže
Zakalený vývar
Zakalil se Vám při vaření hovězí nebo kuřecí vývar? No problem.
Vejce bez prasklin
Během vaření vajec se občas stane, že vajíčka popraskají a bílek se pak dere ven. Při tom se tomu dá jednoduše předejít.
Skořápka v jídle
Skořápka klouže a klouže, co? Jednoduchý trik tiušetří psychické problémy.
Připálená omáčka
I připálená omáčka se dá vyřešit jinak, než vylitím do záchodu.
načítání dalších tipů a triků