0

Jak nepřipálit mléko

Existuje několik triků, jak bezpečně nepřipálit mléko. Vždy platí, že mléko vždy ohřívej pozvolna a během ohřívání pečlivě míchej a neodcházej.
Trik YouCook jak nepřipálit mléko

Další způsoby bezpečného ohřátí mléka:
1) Hrnec, ve kterém budeš mléko ohřívat, před nalitím mléka pečlivě vytři kouskem másla.
2) Hrnec před nalitím mléka vypláchni studenou vodou a asi 2 lžíce vody v hrnci nech.
3) Mléko ohřívej v hrnci se silným dnem nebo v teflonové nádobě.
4) Použij dva hrnce vložené do sebe – do vnějšího nalij vodu, do vnitřního mléko.

Jednoduché obalování
Řízky a vše obalované ve zrychlené a neméně chutné formě.
Neodpadávající strouhanka
Asi všichni známe, jak působí strouhanka odpadlá o řízku. Dá se tomu ale jednoduše vyhnout.
Váhy bez váhy
U nás gramy nenajdete, ale kdyby přeci jen, kolik je množství větší než malé.
Druhy rýže
Polévkové těstoviny
Jednoduchý přehled polévkových a ostatních těstovin včetně jejich využití.
Jak nepřipálit mléko
Vypadá to jako velký problém, přitom triky je naprosto jednoduchý.
Správné solení
Jak správně solit, aby byl požadovaný výsledek stopro zaručen?
Cibule vs. předsmažená cibulka
Zkrať si výrazně čas u plotny a ušetři peníze za energii.
Krájení zeleniny
Krájejte zeleninu jako mazáci kuchyně. Nejenom, že bude jídlo lépe vypadat, ale bude také lépe chutnat.
Zakalený vývar
Zakalil se Vám při vaření hovězí nebo kuřecí vývar? No problem.
Krájení nití
Zapomeňte na nože. Efektivní krájení našich babiček je stále nepřekonáno.
Vaření květáku
Pár jednoduchých triků, jak správně uvařit květák.
Krátké těstoviny
Vyznáte se v rozdělení krátkých těstovin? Je jich opravdu hodně.
Vejce bez prasklin
Během vaření vajec se občas stane, že vajíčka popraskají a bílek se pak dere ven. Při tom se tomu dá jednoduše předejít.
Loupání česneku
Nejrychleji a nejefektivněji oloupete česnek tak, jak to dělají profesionálové.
Sraženiny v omáčce
Hrudky v omáčce se smetanou nebo v polévce Vám jednoduše rozpustí prášek do pečiva.
Skořápka v jídle
Skořápka klouže a klouže, co? Jednoduchý trik tiušetří psychické problémy.
Krájení masa
Běžné i velmi tenké plátky masa se krájí rychle a stejnoměrně pomocí jednoduchého triku.
načítání dalších tipů a triků