přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Zeleninový salát s restovanou krevetou je variabilní, použít můžeš hromadu surovin dle fantazie. Žampióny pokrájej na čtvrtinky a orestuj na lžíci másla. V mezičase si římský salát pokrájej na kousky velikosti lžíce, cherry rajčátka a okurku pokrájej na čtvrtinky.
Zeleninu dej do mísy a v menší misce si rozmíchej zálivku ze lžíce majonézy, pár kapek citrónu a lžíce octa. Zálivku promíchej se zeleninou, přidej orestované žampióny a na další lžíci másla začni restovat krevety.
Až pustí vodu a chytnou barvu, přidej je do salátu a pořádně promíchej. Na závěr si na pánvi osmaž na malé kostičky pokrájené pečivo. Usmažené krutony promíchej v misce s najemno nastrouhaným parmazánem a přimíchej do salátu. Dochuť pepřem a podávej zatepla.