přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Maso opláchni, osuš a nakrájej na centimetrové plátky. Maso naklepej paličkou na maso z obou stran, osol a opepři opět z obou stran. Poklepání paličkou je důležité pro uchycení trojobalu.
Do tří misek si rozděl hladkou mouku, vejce rozšlehaná s půl lžičkou soli a špetkou pepře a na strouhanku zvlášť a v tomto pořadí také obaluj. Mouku a strouhanku pořádně zamačkej do masa.
Řízky postupně smaž na pánvi v dostatečném množství rozpáleného oleje, je lepší požít menší pánev s vyšším množství tuku, než plácat řízky najednou ve velké pánvi téměř na suchu. Po usmažení řízky odlož na papírovou utěrkou vyložený talíř.
S účtem YouCookera díky vlastnímu iŠpajzu víš, co uvaříš z ingrediencí, které máš doma. A na nákupu díky seznamu už nikdy na nic nezapomeneš.