0

Vepřové koleno se zelím

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

cibule
pepř mletý
slanina
sůl
vepřové koleno
zelí kysané

600 g vykostěného vepřového kolena, 100 g slaniny, cibule, špetka soli, špetka mletého pepře a 400 g kysaného zelí

čas u plotny
95 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
pánev a plech
cena porce
42
počet porcí
4 porce
hodnocení
originální

Vykostěné vepřové koleno nakrájej na čtyři kousky a polož je na čtverce alobalu. Slaninu pokrájenou na kostičky osmaž na pánvi a zpěň na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Směs osol, opepři a smíchej se zelím.

Směs rozděl na jednotlivé porce kolena, alobal pevně uzavři a šoupni to na plechu asi na hodinku do trouby vyhřáté na 220 ℃. Vepřové koleno se zelím podávej v alobalu třeba s bramborovou přílohou.

energie celkem ∽ 2850 kcal
bílkoviny
∽ 180 g
tuky
∽ 210 g
sacharidy
∽ 30 g
z toho cukry
∽ 12 g
energie porce ∽ 710 kcal
bílkoviny
∽ 45 g
tuky
∽ 53 g
sacharidy
∽ 8 g
z toho cukry
∽ 3 g
Máš nápad na zlepšení nebo je tu chyba?
Recept YouCook Bramborové půlky s rozmarýnem
Bramborové půlky s rozmarýnem
Rozměrýnem provoněné půlky skvělé chutí i vizáží.

4

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Bramboráčky
Bramboráčky
Stará dobrá klasika v malé verzi do ruky nebo větší verzi pro masovou směs.

9

Recept do práce
Recept YouCook Smažené noky
Smažené noky
Jednoduchá pecka z pánve za pár minut.

2

Recept do práce
Recept YouCook Bramborové krokety
Bramborové krokety
Oblíbené příloha, kterou děti zbožňují.

7

Recept na levné jídlo
Recept YouCook Smažené brambory
Smažené brambory
Brambory jsou tak luxusní, že se dají jíst samotné.

4

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Křupavé bramboráky
Křupavé bramboráky
Totálně vypečený křupavý bramborák s využitím kypřícího prášku nebo jedlé sody.

9

načítání dalších receptů