0

Vařené vepřové maso

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

celer
cibule
mrkev
nové koření
pepř celý
petržel
sůl
vepřová plec

600 g vepřové plece, 2 mrkve, kousek celeru, petržel, cibule, 4 kuličky nového koření a 4 kuličky černého celého pepře

čas u plotny
140 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
větší hrnec
cena porce
36 Kč
počet porcí
4 porce
hodnocení
oblíbené

Maso opláchni, očisti a vař spolu se zeleninou pokrájenou na velké kusy (cibule může být vcelku i se spodní slupkou). Do vařící vody přidej koření.

Vař zlehka asi hodinu nebo dokud je maso měkké. Maso vyjmi a nakrájej na plátky. Zbylý vepřový vývar můžeš uschovat v ledničce nebo mrazničce pro další využití.

energie celkem ∽ 1703 kcal
bílkoviny
∽ 103,9 g
tuky
∽ 199,5 g
sacharidy
∽ 45,0 g
z toho cukry
∽ 19,0 g
energie porce ∽ 426 kcal
bílkoviny
∽ 26,0 g
tuky
∽ 49,9 g
sacharidy
∽ 11,3 g
z toho cukry
∽ 4,8 g
Máš nápad na zlepšení nebo je tu chyba?
Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Kmínová omáčka
Kmínová omáčka
Specifická omáčka třeba k vepřovému a s těstovinami.

9

Recept YouCook Houbová omáčka
Houbová omáčka
Skvělá omáčka francouzské kuchyně z čerstvých nebo sušených hub.

9

Recept YouCook Koprová omáčka
Koprová omáčka
Věčně velebená a věčně zatracovaná omáčka.

8

Recept YouCook Křenová omáčka
Křenová smetanová omáčka
Výborná záležitost s vařeným hovězím a knedlíkem.

7

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Pórková omáčka
Pórková omáčka
Tak trochu specifická omáčka, ale pořád hodně dobrá.

11

Recept YouCook Pažitková omáčka
Pažitková omáčka
Ideální k hovězímu nebo třeba vejcím natvrdo.

10

načítání dalších receptů