přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Maso nakrájej na nudličky, osol a restuj na pár lžících oleje. Až je orestované, maso vyjmi. Cibuli nakrájej na nudličky, žampiony na čtvrtky. Na pánev přidej trochu oleje, pokud je třeba, přihoď paličkou naklepnutou citrónovou šťávu a chvíli restuj.
Přidej půlku cibule, žampióny a strouhaný zázvor. Krátce porestuj a přidej sójovou omáčku, rybí omáčku a srirachu. Přidej zbytek cibule a restuj asi 2 minuty, v mezičase v menším rendlíku vař nudle udon. Z pánve vyjmi citrónovou trávu.
Po orestování cibule se žampióny přidej zpět maso, přidej zceděné a odkapané nudle, krátce porestuj, pořádně promíchej a posypej nasekaným koriandrem. Udon s krůtím se moc nekamarádí s přílohami, níže tedy nalezneš další recepty "asijské" kuchyně.