přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Na pánvi na vysoké teplotě rozehřej máslo a olej. Medailonky osmaž z obou stran dozlatova. Osol je, opepři a odlož stranou. Na středním plameni osmahni jemně nasekanou šalotku, přilejte víno a ponech jej odpařit. Přidej javorový sirup a vař asi 1 minutu.
Přilej kuřecí vývar, který si připravíš třeba krátkým převařením adekvátního množství kuřecího bujónu, přidej smetanu a hořčici. Přiveď k varu. Hrušky oloupej, vykroj jádřince a nakrájej na čtvrtky.
Přidej hrušky a medailonky, dochuť solí a pepřem a nech mírně dusit, až maso dosáhne požadované úpravy.
Rozděl na talíře, přelej omáčkou a podávej ideálně s bramborovou kaší a batátami.