přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Sýrem plněná vepřová panenka je báječná věc, která vyžaduje jehlu a párátka nebo kuchyňský provázek. Panenku nařež nožem po délce z jedné strany tak, aby jsi mohl dovnitř vsunout špalíčky eidamu a hermelínu, zabalené do plátků anglické slaniny. Otvor uzavři jehlou, párátky nebo omotej kuchařským provázkem. Povrch panenky okořeň steakovým čerstvě drceným pepřem, nožem utřeným nebo prolisovaným česnekem, majoránkou a osol ideálně drcenou solí.
Maso nalož do oleje a nech hodinu odpočinout. Opékej po obou stranách, z každé strany asi 7 minut podle velikosti panenky. Poté panenky vyjmi a výpek po opečeném mase zapraš moukou, přidej máslo, sójovou omáčku, červené víno a křen. Za stálého míchání chvilku zlehka provař a při podávání maso omáčkou polej.