0

Staročeská husa

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

česnek
husa
kmín drcený
mletý zázvor
sůl

celá husa, 8 stroužků česneku, sůl, drcený kmín a mletý zázvor

čas u plotny
180 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
pekáč
cena porce
220
počet porcí
4 porce
hodnocení
lahůdka

Staročeská husa začíná rozdělením husy na porce. Do každé udělej ostrým nožem otvory, vlož do nich stroužky česneku, osol, pokmínuj, posypej zázvorem, podlij a dej s pekáčem do vyhřáté trouby.

Porce masa zvolna peč cca na 180 ℃ nejprve pod pokličkou, aby změkly, potom pomalu dopékej odkryté. Při pečení podlévej a polévej vzniklou šťávou, aby byla kůžička křupavá. Staročeská husa je skvělá s knedlíkem, noky a variací zelí.

Recept YouCook Červené zelí s cibulkou
Ověřený recept YouCook
Červené zelí s cibulkou
Vynikající zelíčko na sladko provoněné cibulkou.

6

Recept YouCook Kysané zelí na sladko s cibulkou
Recept na levné jídlo
Kysané zelí na sladko s cibulkou
Vychataný zelí s předsmaženou cibulkou nejenom na neděli.

7

Recept You Cook Dušené čerstvé zelí
Dušené čerstvé zelí
Skvělá zdravá příloha v bílé nebo červené variantě.

7

Recept YouCook Karlovarský knedlík
Recept do práce
Karlovarský knedlík
Skvělý knedlík z karlovarského kraje ze starých rohlíků.

6

Recept YouCook Bramborové knedlíky
Recept do práce
Bramborové knedlíky
Bramborové knedlíky jako slavnostní příloha nebo součást eintopfu co dům dal.

5

Recept YouCook Rychlý houskový knedlík z hrnku
Recept do práce
Houskový knedlík z hrnku
Zapomeň na nekonečné a únavné hnětení těsta.

7

načítání dalších receptů