0

Segedínský guláš

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

bobkový list
cibule
mouka hladká
olej / tuk
paprika mletá
rajčatový protlak
sůl
vepřová plec
zelí kysané

600 g bílého kysaného zelí, 600 g vepřové plece, 3 lžíce oleje nebo tuku, lžíce sladké mleté papriky, špetka soli, lžíce hladké mouky, větší cibule, bobkový list a 3 lžíce rajčatového protlaku

čas u plotny
55 minut
náročnost
náročnější
nádobí
kastrol
cena porce
44
počet porcí
4 porce
hodnocení
oblíbené

Když je zelí měkké, zahusti segedínský guláš zbývající moukou, přidej rajčatový protlak, podle potřeby osol a krátce povař.

Kysané zelí propláchni v cedníku a překrájej na velikost lžíce. Vepřovou plec také opláchni a nakrájej na menší plátky (2 na 1 porci).

Naklepej, popraš paprikou, solí a moukou a osmaž na tuku. Maso vyjmi a na zbylém tuku na pánvi osmaž cibulku.

Do kastrolu vkládej střídavě syrové zelí, osmažené maso, trochu cibule a bobkový list, pokrm zalij malým množstvím vody a povař v nepřikryté nádobě.

Recept YouCook Karlovarský knedlík
Recept do práce
Karlovarský knedlík
Skvělý knedlík z karlovarského kraje ze starých rohlíků.

6

Recept YouCook Rychlý houskový knedlík z hrnku
Recept do práce
Houskový knedlík z hrnku
Zapomeň na nekonečné a únavné hnětení těsta.

7

načítání dalších receptů