přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Okurky nakrájej na kostičky. Na rozehřátém oleji zpěň jemně nakrájenou cibuli, přidej okurky (jednu si nech stranou), půl litru kuřecího bujónu, který rozpustíš a krátce převaříš a vše následně podus.
Ve smetaně rozmíchej solamyl a pouze žloutek. Směs přilej k podušeným okurkám a míchej, dokud omáčka nezačne houstnout.
Jakmile zhoustne, ihned vypni ohřev, ochuť solí a jednou jemně nastrouhanou nakládanou okurkou. Omáčku můžeš také zahustit světlou jíškou. Nakonec omáčku zceď a přidej špetku chilli pro správný říz.
S účtem YouCookera díky vlastnímu iŠpajzu víš, co uvaříš z ingrediencí, které máš doma. A na nákupu díky seznamu už nikdy na nic nezapomeneš.