přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Na oleji v pánvi si osmahni nakrájenou cibuli, ať je pěkně zlatá. Pak přihod česnek, nech to chvíli pražit, ať to pustí tu vůni.
Naházej mletý maso a smaž ho, dokud nezhnědne. Pořád míchej, ať se nepřichytí.
Přidej rajčatový protlak, chvíli ho opeč, pak přidej konzervovaný rajčata, nakrájenou papriku a jestli chceš pálit, tak i feferonku.
Přisypej kmín, sladkou papriku, chilli, sůl a pepř, zamíchej a nech to táhnout na mírným ohni asi 20 minut, ať se chutě spojí.
Přidej scezený fazole a kukuřici, zamíchej a nech pět minut povařit, ať je to všechno hezky prohřátý.
Na talíři to posyp nasekanou zelenou cibulkou a čerstvým koriandrem nebo petrželkou – vypadá to bomba a chutná ještě líp.