0

Kysané zelí na sladko s cibulkou

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

cukr
jíška světlá
kmín celý
ocet
předsmažená cibulka
sůl
zelí kysané

balení kysaného zelí, lžička kmínu, 2 lžíce cukru, lžíce octa, lžička soli, lžíce světlé jíšky a 4 lžíce předsmažené cibulky

čas u plotny
55 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
rendlík
cena porce
11
počet porcí
4 porce
hodnocení
ověřený recept

Zelí důkladně propláchni v cedníku a vlož do rendlíku nebo menšího hrnce.

Zalej vodou po okraj zelí, přidej lžičku celého kmínu, dvě lžíce cukru, lžíci octa, lžičku soli a vař pod pokličkou pozvolna asi hodinu, dokud není zelí měkké.

Na závěr dochuť podle chuti, přidej lžíci světlé jíšky, 4 lžíce předsmažené cibulky a za stálého míchání ještě krátce povař. Kysané zelí na sladko s cibulkou je skvělé k mnoha masitým pokrmům.

energie celkem ∽ 380 kcal
bílkoviny
∽ 7,2 g
tuky
∽ 13,5 g
sacharidy
∽ 59,4 g
z toho cukry
∽ 36,2 g
energie porce ∽ 95 kcal
bílkoviny
∽ 1,8 g
tuky
∽ 3,4 g
sacharidy
∽ 14,8 g
z toho cukry
∽ 9,1 g
Recept YouCook Husa na medu
Husa na medu
Medová husička jinak s rýží nebo kroketami.

7

Recept YouCook Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Hezká mladá husička, ta má ráda jablíčka.

4

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Kuře ala kachna
Kuře ala kachna
Šťavnatá laskomina se slaninou pod kůžičkou.

4

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Bramboráčky
Bramboráčky
Stará dobrá klasika v malé verzi do ruky nebo větší verzi pro masovou směs.

9

Recept YouCook Vypečený bůček
Vypečený bůček
Vypečený nejvíc ever a skvělý studený nebo teplý. To je prostě bůček.

5

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Křupavé bramboráky
Křupavé bramboráky
Totálně vypečený křupavý bramborák s využitím kypřícího prášku nebo jedlé sody.

9

načítání dalších receptů