přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Do většího hrnce nalej 4 litry lehce osolené vody, ve které uvař kuřecí stehenní čtvrtky. Po uvaření stehna vyjmi a maso nakrájej na nudličky nebo menší kousky do velikosti polévkové lžíce. Do vývaru, z jehož hladiny odstraň případné sražené nečistoty přidej badyán, můžeš přidat lžíci sypkého zeleninového dochucovadla, na plátky nakrájený zázvor a 2 stroužky ve slupce podrceného česneku. Deset minut zlehka vař vysloveně na hranici bodu varu, stačí, když voda po stranách lehce perlí. V mezičase si na másle orestuj na plátky nakrájené žampióny. Následně z vývaru vyjmi badyán, zázvor i česnek, kteří již splnili svoji historickou povinnost a vyhoď je. Do vývaru vsypej nudle, pokrájenou chilli papričku bez semínek, jarní cibulky nakrájené na tenká kolečka a maso a dochuť lžičkou sójové omáčky. Před servírováním můžeš posypat hrstí čerstvé bazalky.