0

Kovářův oheň

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

cibule
olej / tuk
pepř steakový
smetana 33%
sůl
vepřová kýta

4 řízky z vepřové kýty, lžička soli, lžíce čerstvě drceného pepře, 4 lžíce oleje, 4 velké cibule, 200 ml 33% smetany

čas u plotny
25 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
pánev
cena porce
39
počet porcí
4 porce
hodnocení
skvělá rychlovka

Řízky opláchni, osuš a naklepej. Poté je osol a opepři čerstvě drceným pepřem. Na pánvi si rozpal tuk a opékej řízky pár minut z každé strany. Řízky dej stranou a do výpeku vlož na kolečka nakrájenou cibuli a opékej ji, aby zesklovatěla, ale aby nezhnědla.

Posypej ji opět solí a opepři dle chuti čerstvým drceným pepřem, následně zalij smetanou a dvě minutky povař. Při podávaní dávej tuto směs na maso. Kovářův oheň můžeš doplnit báječnými níže uvedenými přílohami.

Recept YouCook Šťouchané brambory
Recept do práce
Šťouchané brambory
Parádní příloha, kterou můžeš doladit anglickou slaninou.

6

Recept YouCook Bramboráčky
Ověřený recept YouCook
Bramboráčky
Stará dobrá klasika v malé verzi do ruky nebo větší verzi pro masovou směs.

9

Recept YouCook Smažené brambory
Recept na levné jídlo
Smažené brambory
Brambory jsou tak luxusní, že se dají jíst samotné.

4

Recept YouCook Pažitkové brambory
Pažitkové brambory
Jednoduchá příloha k mnoha masům.

4

Recept YouCook Pikantní libanonské brambory
Ověřený recept YouCook
Pikantní libanonské brambory
Blízkovýchodní skvělý recept na pečené pikantní brambory.

7

Recept YouCook Křupavé bramboráky
Ověřený recept YouCook
Křupavé bramboráky
Totálně vypečený křupavý bramborák s využitím kypřícího prášku nebo jedlé sody.

9

načítání dalších receptů