přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Jablka rozpul, vykroj jádřince a nakrájej na dílky. Kachnu osol, naplň jablky, pokmínuj a oblož slaninou. Ovázej ji kuchyňským provázkem, polož na pekáč a podlej trochou vody. S pekáčem vlož kachnu do horké trouby a peč na 200 ℃ do změknutí.
Polévej vypečenou šťávou a doplňuj odpařenou vodu. Měkkou kachnu přelož na prkénko, vyjmi z ní jablka a maso nakrájej. Na míse oblož porce jablky, která lehce popraš moučkovým cukrem. Šťávu servíruj zvlášť v omáčníku.
S účtem YouCookera díky vlastnímu iŠpajzu víš, co uvaříš z ingrediencí, které máš doma. A na nákupu díky seznamu už nikdy na nic nezapomeneš.