0

Jehněčí guláš

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

brambory
česnek
cibule
jehněčí krk
koriandr
máslo
olej / tuk
paprika mletá
pepř mletý
sůl

kilo jehněčího žebra nebo krku, 3 lžíce sádla nebo oleje, lžička koriandru, 4 lžíce másla, 3 střední cibule, 4 stroužky česneku, lžíce mleté papriky, kilo brambor, lžička mletého pepře a lžička soli

čas u plotny
75 minut
náročnost
náročnější
nádobí
hrnec a pánev
cena porce
126
počet porcí
6 porcí
hodnocení
originální

Maso vykosti, odstraň tuk a nakrájej na 3cm kostičky. Z kostí připrav vývar v litru vody, který později využiješ. V dalším hrnci si rozehřej sádlo, orestuj maso, osol je a přidej koriandr. V pánvi si osmahni na másle nadrobno nakrájenou cibulku a česnek dozlatova. Přidej mletou papriku a nech zpěnit, poté přidej k masu a vše podus.

V mezičase si oloupej brambory, nakrájej na kostičky a přidej k masu. Vše zalij již připraveným vývarem a vař doměkka. Nakonec dochuť dle potřeby čerstvě namletým pepřem, můžeš přidat i špetku bazalky. jehněčí guláš je nejlepší s chlebem. Další gulášové parádičky najdeš níže.

Recept YouCook Vepřový guláš
Ověřený recept YouCook
Vepřový guláš
Milují to řemeslníci, ale taky děti ve verzi s kolínkama. prostě klasika všech klasik.

14

Recept YouCook Buřtguláš
Ověřený recept YouCook
Buřtguláš
Chalupářská klasika kdykoliv si vzpomenete.

13

Recept YouCook Segedínský guláš
Recept na levné jídlo
Segedínský guláš
Tradiční bašta z Uher s kysaným zelím.

9

Guláškovka You Cook
Ověřený recept YouCook
Gulášovka
Česká polévková klasika, bez které se mnozí neobejdou.

14

Recept YouCook Studentský guláš
Ověřený recept YouCook
Studentský guláš
Speciálně vychytaný recept nejen pro študáky.

10

načítání dalších receptů