přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Nejdřív si připrav litr a půl zeleninového bujónu rozpuštěním potřebného množství bujónu krátkým převařením. Maso nakrájej na centimetrové plátky, naklepej, osol, opepři a osmaž v hrnci na rozpáleném oleji.
Během smažení přidej 2 lžíce předsmažené cibulky, lžičku plnotučné hořčice, krátce orestuj, Důkladně promíchej a hned zalej zeleninovým bujónem, aby se předsmažená cibulka nespálila. Dále vše dus v přiklopeném hrnci na mírném ohřevu do měkka asi 60 minut.
Nakonec přidej 5 lžic tmavé jíšky (nebo více dle požadované konzistence), důkladně promíchej a krátce povař. Přidej lžíci cukru a dochuť pepřem, pár kapkami citrónu, případně dosol. Pokud chceš verzi znojemské omáčky, krátce povař spolu s drobnými čtyřmi kousky nakrájených středních nakládaných okurek.
S účtem YouCookera díky vlastnímu iŠpajzu víš, co uvaříš z ingrediencí, které máš doma. A na nákupu díky seznamu už nikdy na nic nezapomeneš.