přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Do hlubší pánve dej 3 lžíce tuku nebo oleje a orestuj vepřové uzené nakrájené na centimetrové kostičky. Pokud nemáš k dispozici vepřové uzené, můžeš nahradit třeba anglickou slaninou, pak ale stačí lžíce tuku pouze jedna. Po pár minutách restování přidej na nudličky nakrájenou červenou cibuli a restuj společně.
Během restování slej a nebo vypij nálev ze sterilovaného bílého zelí, zelí lehce propláchni vodou v cedníku a nech odkapat. Pokud jsou kousky zelí delší, překrájej je do velikosti lžíce. Do restované uzeniny s cibulí přidej zelí a opět několik minut zlehka restuj.
Na závěr přidej halušky klidně rovnou z mrazáku. Restuj, dokud nejsou halušky zcela prohřáté. Během restování promíchávej směs, aby se nepřipalovala, rozhodně ale nepodlévej vodou, již bude z halušek břečka. Dochuť solí, drceným pepřem, fajnšmekři mohou dochutit mletým chilli nebo kajenským pepřem.
S účtem YouCookera díky vlastnímu iŠpajzu víš, co uvaříš z ingrediencí, které máš doma. A na nákupu díky seznamu už nikdy na nic nezapomeneš.