0

Hajducké zelí

přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu

cibule
cukr
klobása
olej / tuk
paprika mletá
vepřový bůček
zelí kysané

větší cibule, 2 lžíce sádla, 600 g kysaného bílého zelí, 400 g vařeného uzeného bůčku, 150 g dobré klobásy, lžíce mleté papriky, lžička soli a lžíce cukru

čas u plotny
40 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
rendlík a pánev
cena porce
26
počet porcí
4 porce
hodnocení
originální

Jemně nakrájenou oloupanou cibuli osmaž ve větším rendlíku na lžíci sádla dorůžova, přidej v cedníku propláchnuté kysané zelí a dus doměkka. Mezitím uzený bůček nakrájej na kostky, klobásu na tenká kolečka a obojí opeč na pánvi na zbytku sádla. Přidej mletou papriku, důkladně promíchej, podlej a přidej k zelí. Ještě chvílí společně podus, dochuť solí a případně lžičkou cukru. Hajducké zelí se skvěle hodí ke světlým masům nebo k bramborovým přílohám.

Recept YouCook Šťouchané brambory
Recept do práce
Šťouchané brambory
Parádní příloha, kterou můžeš doladit anglickou slaninou.

6

Recept YouCook Bramboráčky
Ověřený recept YouCook
Bramboráčky
Stará dobrá klasika v malé verzi do ruky nebo větší verzi pro masovou směs.

9

Recept YouCook Smažené brambory
Recept na levné jídlo
Smažené brambory
Brambory jsou tak luxusní, že se dají jíst samotné.

4

Recept YouCook Pažitkové brambory
Pažitkové brambory
Jednoduchá příloha k mnoha masům.

4

Recept YouCook Pikantní libanonské brambory
Ověřený recept YouCook
Pikantní libanonské brambory
Blízkovýchodní skvělý recept na pečené pikantní brambory.

7

načítání dalších receptů