přihlaš se a tyto chybějící suroviny si přidej do seznamu
Pokud nemáš hotový bujón, připrav si litr krátkým převařením zeleninového bujónu. Maso nakrájej na centimetrové plátky, osol, opepři a osmaž v hrnci na rozpáleném oleji.
Přidej 2 lžíce předsmažené cibulky, lžičku papriky a lžičku protlaku. Důkladně promíchej a v zápětí zalej zeleninovým bujónem. Přidej dvě kuličky nového koření, celý pepř a dus doměkka asi 40 minut.
Po této době přidej na nudličky nakrájenou červenou papriku, nahrubo nakrájenou cibuli a jednu kyselou okurku, přidej 3 lžíce tmavé jíšky a povař, dokud není maso měkké (asi půl hodiny). Přidej lžíci cukru, dochuť pepřem, zakápni pár kapkami citrónu a případně dosol.