0

čas u plotny
120 minut
náročnost
jednoduché
nádobí
větší hrnec
cena porce
9
počet porcí
4 porce
hodnocení
oblíbené

Bramborové knedlíky připravíš z brambor varného typu A, které nejdřív uvař ve slupce a nech absolutně vystydnout a oschnout (nejlepší je si brambory uvařit den předem). Brambory oloupej a nastrouhej na jemném struhadle.

K bramborám přidej vejce, sůl, a polovinu mouky. Rukama těsto pořádně propracuj, aby se ingredience spojily. Postupně dosyp zbytek mouky. Nyní vytvoř dva bochánky.

V tuto chvíli by měla voda již vřít, takže bochánky vlož do vody. Nech je klesnout ke dnu, asi po dvou minutách je můžeš ode dna pomocí vařečky odlepit. Počkej, až samy vyplavou, bude jim to trvat asi 20 minut. Nezapomeň je propíchnout vidličkou, aby se uvnitř nesrazily.

Máš nápad na zlepšení nebo je tu chyba?
Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Vepřové koleno se zelím
Vepřové koleno se zelím
Není nad pěkně vypečené kolínko.

6

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Kapustové zelí
Kapustové zelí
Skvělý a skoro nepoznatelný záskok za bílé zelí a přitom rychle připravený.

8

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Červené zelí s cibulkou
Červené zelí s cibulkou
Vynikající zelíčko na sladko provoněné cibulkou.

6

Recept na levné jídlo
Recept YouCook Kysané zelí na sladko s cibulkou
Kysané zelí na sladko s cibulkou
Vychataný zelí s předsmaženou cibulkou nejenom na neděli.

7

Recept do práce
Recept YouCook Vepřová pečínka
Vepřová pečínka
Pro všechny ty stejky by se nemělo zapomínat na starou dobrou pečínku.

6

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Sterilované červené zelí s jablky
Červené zelí s jablky
Skvělá a zdravá příloha plná vitamínů a minerálů.

5

načítání dalších receptů