0

Hovězí, královna mas

Třetí nejčastěji používané maso v českých kuchyních se dělí na přední a zadní část. Zatímco přední hovězí maso tvoří menší a tučnější svaly, zadní hovězí zahrnuje větší a libovější části, kterým postačuje kratší tepelná úprava. Hovězího masa se v Česku průměrně zkonzumuje 10 kg na osobu.

Recepty YouCook z hovězího masa
Druh
Filtr doby
Filtr náročnosti
Filtr určení
Filtr příležitosti
Cenový rozsah
Filtr masa
Filtr specifika
Filtr chutí
FILTR HashTag
Recept do práce
Recept YouCook Hovězí tokáň
Hovězí tokáň
Skvělá klasika z maďarského Sedmihradska.

9

Recept You Cook Hovězí plátky a univerzální hnědá omáčka UHO
Hovězí plátky s omáčkou UHO
Chuťově výrazná univerzální hnědá omáčka jednodušeji, než si myslíte.

8

Ověřený recept YouCook
Recept jemné masové kuličky
Jemné masové kuličky
Ideální jídlo, které se hodí vždy a všude.

5

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Masové kuličky
Sekané biftečky
Taková lepší ikeácka věc u Tebe doma

10

Recept YouCook Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně
Taková ta naše hospodská klasika.

10

Recept YouCook Vařené hovězí
Vařené hovězí
Základ pro mnoho klasických receptů s omáčkami. Lez předvařit a uložit do mrazáku.

8

Ověřený recept YouCook
Guláškovka You Cook
Gulášovka
Česká polévková klasika, bez které se mnozí neobejdou.

14

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Speciální hovězí vývar
Speciální hovězí vývar
Speciální silný hovězí vývar s velkými kusy zeleniny a velkým zastoupením hovězího masa.

11

Recept YouCook Mexický guláš z mletého
Mexický guláš z mletého
Zapomeň na hovězí líčka a hoď tam mletý.

16

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook Balkánská sekaná
Balkánská sekaná
Pořádně vypečená sekačka s vůní balkánu.

12

Ověřený recept YouCook
Recept YouCook tatarák tatarský biftek
Tatarák
Tataráček alias hospodský tatarský biftek jak má být.

10

Recept YouCook Cikánská roštěná
Cikánská roštěná
Stará dobrá cikánka na jemno nebo pikantní.

12

načítání dalších receptů